Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/var/www/html/proba/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 75 sor).

önkormányzati térinformatika

Somogysárd temetőkataszter

Somogysárd címere

 Megkezdődött a Magyar Falu Program!

 Az ötezer lakosnál alacsonyabb lélekszámú települések már pályázhatnak a Magyar Falu Programban meghirdetett támogatásokra. A pályázatok 2022. február 8-ig nyújthatók be.
 A program keretében meghirdetett MFP-ÖTIF/2022 pályázati felhíváshoz kapcsolódóan a digitális temetői térképes és fényképes nyilvántartás elkészítését az Erda Kft. teljes körűen biztosítani tudja.

Új ortofotót készítettünk Somogysárd temetőnyilvántartásához 2.5cm terepi felbontással és megújítottuk a kezelőfelületet is.

A rendszer itt érhető el:  https://somogysard.erda.hu

Jászfényszaru Önkormányzatának webes térinformatikai rendszere


A munkák jelenleg is folyamatban vannak. Az önkormányzat ezt a rendszert alapvetően belső felhasználásra szánta ezért a lakosság felé minimális tartalom publikált.

Elkezdtük csinálni Jászfényszaru temetőinek webes katasztereit ami az önkormányzat rendszerébe integrálunk. Ehhez az...

Közzétette: Erda Kft. – 2017. április 10.

 

Alsómocsolád Önkormányzatának webes térinformatikai rendszere

Alsómocsolád címere

Értesítjük minden kedves webes felhasználónkat, hogy elkészítettük Alsómocsolád Baranya megyei község webes térinformatikai rendszerét.

A rendszer külső ablakban ide kattintva: alsomocsolad.erda.hu vagy a webcímet a parancssorba beírva érhető el.

 

A COMPREATOR Kft. által készített temetőnyilvántartás a rendszerbe integrálva külső ablakban ide kattintva érhető el közvetlenül

 

Oldalak