Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/var/www/html/proba/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 75 sor).

Az ErdaGIS térinformatikai rendszer

Az ErdaGIS moduláris felépítésű térinformatikai rendszer. Pc hardveren, Windows operációs rendszeren fut, és Bentley szoftvermotort használ. A különböző térinformatikai feladatokhoz - akár a felhasználó által is - tetszőlegesen hozzáigazítható. Három alapvető feladatra már felkészítettük a rendszert. Ezek a geodéziai, a DAT szerkesztő és a közmű modulok, melyek az alaprendszerhez kapcsolhatók, szükség szerint megrendelhetők.

Az ErdaGIS képes sikeresen együttdolgozni más cégek által fejlesztett alkalmazásokkal, amelyek az informatika egy-egy szegmensét fedik le. Így például a ProMaker Bt. által fejlesztett és az önkormányzatoknál nagyon elterjedt és kedvelt vagyonkataszter, eszköz és értékbecslés programmal a KataWin-el.

Az ErdaGIS-t és moduljait már több önkormányzat és vállalkozás használja sikeresen térinformatikai feladatainak ellátására ezeket közül sokat megtalál a  referenciák lapon.